Du er her:

GDPR - Persondataforordningen

Johanneskirken er forpligtet til at beskytte og respektere brugernes privatliv. I det følgende fremgår Johanneskirkens data- og privatlivspolitik for data og personoplysninger indsamlet via sct-peders.dk.

HVILKE OPLYSNINGER INDSAMLES?
Hvis man som bruger af johanneskirken.dk vælger at tilmelde sig nyhedsbreve, arrangementer eller registrere sig, f.eks. i forbindelse konfirmation eller dåb, indsamles nogle eller alle de personlige oplysninger, der fremgår nedenfor:

Fulde navn
E-mail-adresse
CPR-nr (kun ved konfirmationstilmelding eller dåbsregistrering)
Oplysning om dåb (kun ved konfirmationstilmelding)
Oplysninger om brugerens besøg på johanneskirken.dk, herunder, men ikke begrænset til, trafikdata, lokaliseringsdata og anden kommunikationsdata.

At fastlægge populariteten af de forskellige sider på johanneskirken.dk
At overvåge brugernes frekvens og tid på johanneskirken.dk
At bestemme, hvor ofte johanneskirken.dk besøges og anvendes.
At gennemføre undersøgelser og forskning for at forbedre brugernes interaktion med tjenesten.

HVAD BRUGES DE INDSAMLEDE OPLYSNINGER OG DATA TIL?
Til at sikre, at indholdet på johanneskirken.dk præsenteres på den mest effektive måde for brugeren.
Til at give brugeren de nyheder og den information, som brugeren anmoder om, eller som Johanneskirken mener kan interessere den pågældende bruger, hvor brugeren har afgivet samtykke til at blive kontaktet til sådanne formål.
Til at gennemføre undersøgelser med henblik på at forbedre brugerens interaktion med Johanneskirken.
Til registrering i Ministerialbogen (Kirkeministeriets system) (kun i forbindelse med dåbsregistrering og konfirmationstilmelding).

HVOR OPBEVARES BRUGERENS PERSONLIGE OPLYSNINGER?
Ved at indsende personlige oplysninger via johanneskirken.dk accepterer brugeren denne overførsel, opbevaring eller forarbejdning. Johanneskirken tager alle rimelige forholdsregler for at sikre, at brugerens oplysninger bliver behandlet sikkert og i overensstemmelse med denne fortrolighedspolitik og lovgivningen i øvrigt. Alle oplysninger og data Johanneskirken modtager via johanneskirken.dk opbevares af ekstern databehandler, som er Danmarks Kirkelige Mediecenter

HVEM KAN FÅ OPLYSNINGERNE UDLEVERET?
Brugerens personlige oplysninger kan videregives til tredjepart i følgende tilfælde:
Såfremt Johanneskirken er forpligtet til at videregive eller dele brugerens personlige oplysninger for at overholde en retslig forpligtelse. Dette omfatter udveksling af oplysninger med andre virksomheder og organisationer med henblik på beskyttelse mod svindel og lignende.

Johanneskirken kan også videregive personlige oplysninger til tredjepart, med henblik på at denne udfører tjenester på Johanneskirkens vegne. For eksempel i forbindelse med infrastruktur og it-services, for at analysere og forbedre data og processer samt i forbindelse med kundeundersøgelser. Tredjepart er i denne forbindelse ikke berettiget til at bruge eller videregive personlige oplysninger til andet formål end for at kunne udføre ovenstående arbejdsopgaver.

ADGANG TIL HVILKE OPLYSNINGER DER ER INDSAMLET
Brugeren har ret til at få adgang til oplysninger indhentet om denne. Brugeren har ret til at få at vide, hvilke personlige oplysninger Johanneskirken har om brugeren og til at korrigere eventuelle fejl i oplysningerne eller til at oplysningerne bliver slettet. Hvis Johanneskirken behandler personlige oplysninger om brugeren, gives denne i givet fald information om:
Hvilke oplysninger der behandles
Den kilde, hvorfra de blev indsamlet
Hvorfor behandlingen finder sted
Til hvilke modtagere eller grupper af modtagere af oplysninger videregives.
Ønsker brugeren at udøve disse rettigheder, og ved spørgsmål i øvrigt, kan Johanneskirken kontaktes på nedenstående adresse:

Johanneskirken i Vorup
Vorup Boulevard 29